گروه مهندس پلاس

شیشه رنگی چه نوع شیشه ایست؟

شیشه رنگی

شیشه رنگی

شیشه رنگی یا شیبشه لاکوبل نوعی از شیشه رنگی پشت رنگ میباشد که  به نحوی تولید شده که قابلیت سکوریت شدن یا انتقال به کوره سکوریت جهت نشکن شدن را داراست که می بایست در دمای 600 درجه در کوره سکوریت نشکن و ضدحرارت و ضد ضربه میگردد.

شیشه رنگی با توجه به کاربرد و تنوعی که داشته استفاده های زیادی داشته، در طراحی می توان از آن ها استفاد کرد تا با تلفیق از نور های طبیعی و مصنوعی در کنار هم می توان از در بازه های زمانی مختلف، ترکیبی از رنگ ها را در کنار هم به نمایش بگذاریم.

یکی از استفاده ها و  کاربرد های شیشه رنگی در طراحی معماری سنتی و قدیمی می باشد  که از هزاران سال در نمای ساختمان های مشهور به کار می رفت و امروزه در ایران نیز در اکثر بناهای تاریخی شاهد آن هستیم.

اجزای تشکیل دهنده شیشه های رنگی

اجزای که این طرح زیبا را رقم می زنند تشکیل شده از ترکیبات آهن ، منگنز ، طلا ، کبالت ، نقره و اورانیوم بوده که امروزه، کاربرد های زیادی پیدا کرده اند.

 

در پایین لیستی از عناصر مورد استفاده در شیشه رنگی و رنگ حاصل از آنها را نشان می دهد.

یکی از مشکلات گذشته در گرانی رنگ قرمز شیشه

اغلب شیشه های رنگی مدت زیادی را در مقابل اشعه های خورشید مقاومت نمی کردند و در نتیجه زیبایی شیشه رنگی از بین می رفت. برخی از رنگ ها طی گذشت زمان تیره می شدند و یا تغییر می کردند و برخی به کل محو می شدند.

قرمز، مهمترین رنگ مورد استفاده در شیشه های رنگی، از جمله رنگ هایی بود که به سرعت از بین می رفت.

صنعتگران در کشورهای مختلف سعی کردند شیشه قرمز رنگی بسازند که طی سالیانی که در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار می گیرد، رنگ خود را حفظ کند.

به صورت اتفاقی، با افزودن مقدار کمی طلا به شیشه، رنگ قرمز پایداری ایجاد شد. این عمل باعث بالا رفتن قیمت شیشه قرمز رنگ شد اما بالاخره شیشه رنگی قرمز مقاوم ساخته شد.

حتی امروزه شیشه های قرمز رنگ گران تر از سایر انواع شیشه های رنگی می باشند.

ویژگی شیشه رنگی

شیشه های رنگی تاثیر قابل توجه ای را در دریافت نور و انرژی داشته به این گونه که هم از از امواج گسیل شده که دارای طول موج بالا بوده ،به داخل جلوگیری می کنند و هم اینکه در عبور انرژی در محدوده مرئی جلوگیری می کند.

در ساخت شیشه های رنگی که در گذشته صورت می گرفت به این نکته توجه نداشتند که طیف های نوری فرابنفش و فروسرخی که در شیشه های رنگی بکار گرفته می شد با حساسیت بینایی انسان ها سازگار نبود. که جلوه آن را به وفور می توان دید که نمونه ی آن تاریک بودن مکان های سنتی که از شیشه های رنگی در طراحی ساختمان ها بکار می گرفتند.

حتما بخوانید : شیشه سکوریت

ساختار شیشه

اما امروزه با در نظر گرفتن تنوع های که در شیشه های رنگی وجود دارد می توان طیف های متعددی را در نما ها بکار برد به گونه ای که با حساسیت های چشمی نیز مطابقت داشته و همچنین از تاریک بودن فضا نیز دور باشند.

برای کمتر کردن میزان گسیل دهندگی شیشه های رنگی ، از مواد و پوشش های در شیشه های رنگی به کار می برند که در صورت تابیدن نور آفتاب و گرم شدن آن که موجب گسیل شدن گرما به داخل می شود و از بازتاب آن جلوگیری کند.

از این رو می توان پی برد که شیشه های رنگی برای مناطق سرد سیر بسیار مناسب بوده و می توان بیشترین بهره را از انرژی خورشید گرفت.

شیشه های رنگی که با فرهنگ و اقلیم آب و هوای مطابقت داشته در اکثر مناطق کشور می توان استفاده کرد که علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی مناسب بوده می تواند زیبایی خاصی را محیط  بدهد.

انواع شیشه رنگی

 انواع شیشه رنگی مخنلفی وجود دارد, یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب شیشه مناسب, رنگ و نوع ظاهر شیشه میباشد.

این فاکتور بسته به سلیقه مشتری و و ظاهر ساختمان و همخوانی پنجره ها با نمای ساختمانی متفاوت خواهد بود.

انواع شیشه رنگی عبارتند از : ساده, رنگی, رفلکس, سکوریت, لمینت, مشجر و سندبلاست

 

شیشه لمینت رنگی

برای استفاده از شیشه های رنگی در نما، برای بالا بردن ضریب ایمنی شیشه های رنگی را لمینت میکنند که از کاربرد شیشه های لمینت رنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در اثر برخورد های شدید به هیچ نحوی فرو نمی ریزند و چسبیده به طلق می‌مانند. میزان صوت عبوری از شیشه را در هر محدوده فرکانسی تا میزان مشخصی پایین می آورند. برخی از گونه های آن‌ از عبور تقریبی ۹۹ درصد از اشعه خطرناک فرا بنفش (UV) نور خورشید مانع می شوند. از پایین آمدن تدریجی رنگ پارچه‌ها، فرش‌ها و مبلمان بوسیله نور خورشید جلوگیری می کند

 

 

 

 

برای با خبر شدن از آخرین قیمت های شیشه رنگی موجود در بازار کافیست بر روی لینک زیر کلیک کنید.

آخرین قیمت انواع شیشه رنگی

خروج از نسخه موبایل