شیشه اسپایدر

یکی از معمولی‌ترین و بهترین نوع شیشه‌های بدون فریم، شیشه اسپایدر است؛ شیشه اسپایدر به نماهای مدرن از شیشه هایی گفته میشود که در آن شیشه به وسیله اتصالات نقطه ای به سازه متصل میشود.همچنین کاربرد شیشه های اسپاید معمولا در ساختمان های تجاری و اداری بوده که در صفحه شیشه هیچ گونه سازه عمودی و افقی مشاهده نمیشود .

به طور کلی نمای شیشه اسپایدر اسپایدر دارای سیستم های متنوعی از سازه ها هسنتد که از به صورت سازه های فلزی ، کابلی و شیشه ای ساخته میشوند که امروزه شاهد این هستیم که شیشه های اسپاید طرفداران بسیار زیادی کرده است و در ساختمان ها بیشتر استفاده میشود.

شیشه اسپایدر

ویژگی شیشه اسپایدر

مهم ترین جز نمای اسپایدر شیشه است اینکه شما می خواهید نما اسپایدر اجرا شده دارای چه خصوصیاتی از نظر عایق صدا, حرارت و یا در چه منطقه آب هایی زندگی می کنید می توانید از انواع شیشه های سکریت و لمینت یا دو جداره و شفاف که با نام شیشه های کیریستالی نیز معروف هستند در مناطق که روز های ابری زیادی دارند استفاده کنید.

استفاده از شیشه های مات و رنگی در مناطقی که روزهای آفتابی زیادی دارند استفاده کنید علاوه براین می توانید از شیشه های ضد ضربه و شیشه های ضد گلوله نیز استفاده کنید.

لازم به ذکر است که به دلیل تمرکز فشارهای خارجی مانند باد و جاذبه بر روی نماهای شیشه ای اسپایدر به هیچ عنوان امکان استفاده از شیشه های ساد در نما وجود ندارد و حتما باید از شیشه های سکریت و لمینیت شده با ضخامت حداقل 10 میلیمتر استفاده شود.

اگر ارتفاع نمای اسپایدراز سه متر بلندتر باشد باید بدون تردید از شیشه های سکریت و لمینت استفاده شود.

نمای اسپایدر

 

نمای اسپایدر چیست؟

نمای اسپایدر نوعی سازه اسپایدر و نوعی از نمای شیشه ای مدرن است که در آن شیشه بوسیله قطعات اسپایدری به سازه متصل می گردد.ابعاد این قطعات کوچک است ولی بار زیادی را می توانند متحمل شوند.

نمای اسپایدر بیشتر برای ساختمانهای تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از شیشه در سایز بزرگ و یکدست کردن نمای شیشه ای سازه مهمترین خاصیت نمای اسپایدر است.

فروش آنلاین آیینه

اسپایدر (Spider) به معنای عنکبوت می‌باشد. به دلیل این‌که این شیشه ساختاری عنکبوت شکل داشته و شیشه اسپایدر بر محور‌ها و یراق‌ها به‌صورت شبکه‌ای، موزاییکی نصب می‌گردند این اسم برای شیشه اسپایدر انتخاب‌شده است. اما عده‌ای دیگر فرم و شکل یراق اتصال‌دهنده را که شبیه پا‌ها و بدن عنکبوت بوده را دلیل بر این نام‌گذاری می‌دانند.

تصویر زیر نمونه ای از دیتیل نمای اسپایدر می باشد همانطور که ملاحظه می شود یکپارچگی نمای شیشه ای و طرز قرار گیری قطعات فلزی و اتصال آنها به طبقات مشخص است.

 

 

  • سیستم نمای  اسپایدر متشکل از قطعات و عضو های عنکبوتی شکل از جنس استنلس استیل می باشد.
  • نحوه اتصال شیشه ها وبارگذاری سیستم نما بصورت نقطه ای می باشد.
  • خود ایستا است یعنی سازه نما بار مرده نما و باد و طوفان و … را به صورت مستقل حمل می کند.
  • کاربرد اصلی نمای اسپایدر در ساختمان های تجاری و اداری است.
  • بر خلاف سیستم کرتن وال در نمای اسپایدر هیچ گونه سازه عمودی و افقی مشاهده نمی شود.

ویژگی شیشه اسپایدر

شیشه دوجداره حتما بخوانید : شیشه دو جداره

اجرا و نصب نمای شیشه اسپایدر

نصب و اجرای این محصول یکی از پیچیده‌ترین کارهای نصب در ساختمان و سازه‌ها می‌باشد. محاسبه دقیق به همراه اجرای با دقت شیشه اسپایدر می‌بایست باهم انجام‌شده و حتی اختلاف محاسبه میلی‌متری به دلیل ساختار شبکه‌ای به کیفیت کار آسیب جدی ‌می‌زند.

به طور کلی بعد از آماده شدن محیط اتمام و سنگ‌کاری، لوله‌های استیل باضخامت بالا توسط بست‌های مخصوصی به کف و سقف نصب می‌شود و سپس بست‌های اسپایدر که معمولاً x و y هستند به‌وسیله جوش آرگون به لوله‌ها متصل می‌گردد و سپس بعد جوشکاری اندازه شیشه اسپایدر به‌صورت دقیق گرفته و برای نصب شیشه‌ها آماده می‌گردد.

بین شیشه‌ های نصب‌شده فاصله‌ای بین ۱ الی 1.5 سانت گذاشته می‌شود این فاصله باعث می‌شود در زمان افت ساختمان و یا زلزله شیشه اسپایدر به هم برخورد نکرده و دچار شکستگی نشوند.

اندازه‌گیری قبل از شروع و تولید شیشه اسپایدر نیز نقش به سزایی در بهتر شدن کیفیت پروژه دارد. در شیشه اسپایدر امکان خطا در واحد میلی‌متر نیز وجود نداشته و هر نوع محاسبه خطا، به پروژه آسیب جدی می‌زند.

نمای شیشه اسپایدر

نکته قابل تامل در زیبایی بصری شیشه ، یک راستا بودن خصوط افقی و عمودی درز مابین شیشه هاست . در صورت عدم اجرای صحیح ، خطوط در یک راستا قرار نخواهند گرفت ، به همین علت نیاز به دقت بسیار بالا در اجرای زیر سازی و نصب شیشه ها میباشد

این محصول از آن دسته نماهایی می‌باشد که با سبک مدرن امروزی هماهنگی دارد و ضمن جلوه زیبایی که به ساختمان می‌بخشد باعث فراگیر شدن نور طبیعی در کل ساختمان شما می‌شود.

بست های نگه دارنده شیشه به دو صورت زیر کاربرد دارد

نمای اسپایدری با استفاده از بست های نگه دارنده شیشه

 این روش برای محکم کردن سازه های شفاف، بدون سوراخ کردن پانل های شیشه ای در نمای اسپایدر به کار میرود. در سازه های عنکبوتی، برای اینکه بازوهای سازه با لبه های شیشه در یک راستا قرار بگیرند، سازه با کمربند اتصال زاویه ای 45 درجه میسازد.

تیغه ای نازک در بین اتصال قرار میگیرد. یک صفحه خارجی به این تیغه متصل شده و شیشه را در جای خود محکم میکند. سیستم کمربندی نمایی از شیشه یکدست به وجود می آورد، اما در این روش صفحه های خارجی بر روی نمای سازه وجود دارند.

برخی از معماران، وجود این صفحات خارجی را زیبا میدانند. در حالی که این روش به دلیل عدم نیاز به سوراخ کردن شیشه به صورت بالقوه اقتصادی تر است، اما ممکن است بسته به نوع طراحی، هزینه های سخت افزاری دیگری در پی داشته باشد.

نمای اسپایدری شیشه با استفاده از سوراخ کردن شیشه

نمای اسپایدری شیشه با استفاده از سوراخ کردن

 شیشه: این روش یکی از مرسوم ترین (و در واقع گران ترین) روش مورد استفاده در ساختمان های شیشه ای است.

در این روش پانل های شیشه ای باید برای هماهنگ شدن با سیستم کمربندی اتصال، سوراخ شوند. سخت افزارهای مورد نیاز برای این روش به راحتی در دسترس قرار داشته و میتوان آن ها را طبق دلخواه مشتری طراحی کرد.

استفاده از سازه های عنکبوتی فولاد ضدزنگ برای ثابت نگه داشتن سازه، ازمرسوم ترین روش هاست. البته برای نماهای بزرگتر،میتوان از روشهای دلخواه مشتری نیز استفاده کرد.

شیشه ها باید برای پایداری در برابر بارهای وارده و خم شدگی های ناشی از روش اتصال، جداگانه طراحی شوند. برای استفاده از این روش در سازه های شیشه ای سقفی، هرکدام از پانل های شیشه ای روکش دار، باید 12 سوراخ داشته باشندکه در برخی پروژه های میتواند از نظر اقتصادی عاملی بازدارنده باشد.

 

 

معایب شیشه های اسپایدر

  • دیتیل پیچیده بازشو
  • نیاز به کنترل مداوم برای اجرای صحیح آب‌بندی
  • نیاز به محاسبات و کنترل  شیشه توسط مهندسین عمران در مقایسه با سیستم‌های مشابه مانند کرتین وال که نرم‌افزار ساده محاسباتی دارند.

مزایای شیشه های اسپایدر

  • دارای وزن بسیار کم و اتصالات
  • دارای شفافیت مناسب و عالی
  • سادگی جزییات اجرا
  • مقاوم در برابر زلزله
  • امکان اجرا سطوح پیچیده بدون نیاز به فرم دهی
  • تنوع سیستم‌های زیرمجموعه نمای اسپایدر

 

 

برای با خبر شدن از آخرین قیمت های شیشه اسپایدر موجود در بازار کافیست بر روی لینک زیر کلیک کنید.

لیست قیمت شیشه

اطلاع از آخرین قیمت های انواع شیشه اسپایدر